Otroška judo kimona 350g

Koda izdelka 13614
40.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Otroška judo kimona SUD, je izdelana po modernem in privlačnem kroju. Opremljena je z našitki, tako da je kimona zelo lepega in privlačnega videza. Kimona za judo je izredno kvalitetna, saj je izdelana iz snežno bele mešanice bombaža in poliestra. Tkanina tudi po večkratnem pranju obdrži lepo obliko in čvrstost.

Otroška judo kimona SUD je, kot rečeno izdelana iz zelo kvalitetne in trpežne mešanice bombaža in poliestra. Tkanina je enaka, kot se uporablja sicer tudi pri močnejših 650 in 850g kimonah za judo in ju-jitsu. SUD-ova otroška judo kimona pa je izdelana iz 350g mešanice tkanin.

Kimona za judo je namenjena treningom in tekmovanjem v judu in ju-jitsu. Izdelana je po modernem kroju.

Komplet vsebuje:

  • Zgornji del judo kimone je izdelan iz cca 350g tkanine
  • Hlače za judo so prav tako izdelane iz kompaktne tkanine, na kolenih pa so hlače ojačane z dodatno plastjo tkanine
  • Bel pas v primerni dolžini

Kako izbrati pravo velikost judo kimone za vašega judoista?

Če je vaš otrok vitek in nap. visok 120 centimetrov, potem je zanj prava 120 centimetrska kimona. V kolikor pa je vaš otrok bolj popolnjen, pa je mogoče še kak centimeter višji, pa je vredno premisliti o nakupu 130 centimetrske kimone.


Če je vaš otrok vitek in nap. visok 125 centimetrov, je odločitev na vas, saj je ravno med obema konfekcijskima številkama. Zagotovo mu bo v tem trenutku bolj prav 120 centimetrska kimona, vendar jo bo verjetno prerasel v nekaj mesecih. Če pa mu kupite 130 centimetrsko, mu bo verjetno kak mesec ali dva nekoliko prevelika (malo zavihate rokave in hlačnice), kasneje pa mu bo prav. Tako da bo lahko kimono nosil tudi 2 sezoni. Za vam smo napisali še malo daljši članek na to temo, ki si ga lahko preberete na povezavi.

Ob nakupu otroške judo kimone, vam svetujemo, da si pogledate tudi našo ponudbo tatami blazin za domačo uporabo in lateks elastičnih trakov .


Če želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.
Shranite ta izdelek za kasneje