Otroške rokavice za boks 8oz

Koda izdelka 170
31.00€
Otroške Boksarske Rokavice, Boksarske rokavice za otroke, Otroške Rokavice za Boks
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Zelo dobre in atraktivne otroške rokavice za boks so izdelane iz trpežnega umetnega materiala in kakovostne in kompaktne pene. Opremljene so tudi s sistemom za zračenje boksarskih rokavic. Tako, da bodo rokavice dlje časa ostale sveže.

Otroške rokavice za boks so izdelane iz izredno kakovostnih materialov. Odlikuje jih zelo kakovostna pena, ki je enaka, kot v 10oz rokavicah za boks. Otroške boksarske rokavice so oblečene v kakovosten umeten material, ki je po vrhu vsega še atraktivnega videza.

Komu so namenjene otroške boksarske rokavice?

Otroške boksarske rokavice so primerne za vse, ki imate manjše dlani, predvsem pa za otroke in mlajše najstnike. 8oz rokavice za boks priporočamo tudi za manjša in drobna dekleta, saj je velikost rokavic prilagojena manjšim rokam. Primerne so za vse, ki trenirate nekje med 1-3x na teden in želite imeti kvalitetne in varne rokavice za boks.

Otroške rokavice za boks odlikuje izredno trpežnost in kvaliteta. Posebej so zanimive za tiste, ki tekmujete v amaterskem boksu, saj so praktično identične (le manjše in lažje) rokavicam, ki jih uporabljate na tekmovanjih.

Uporablja se jih lahko pri treningih boksa, kickboxinga, savateja, tajskega boksa, z njimi lahko trenirate z boksarsko vrečo, udarjate po fokuserjih...

Karakteristike otroških rokavic za boks

  • Material: zelo kvaliteten umetni material in vrhunska pena
  • Teža: 8oz
  • Primerne za: otroke, mlajše najstnike in dekleta z majhnimi dlanmi.
  • Barva: Belo/črno/rumena kombinacija
  • Namen: boks, kickboxing, savate, tajski boks

Kratek predstavitveni video 8oz otroških boksarskih rokavic

V kolikor imate še kakšna vprašanja glede izbire boksarskih rokavic, si lahko preberete enega od naših člankov na to temo. V zavihku članki, pa si lahko preberete še veliko več zanimivih člankov na temo boksa, borilnih veščin in nasploh o zdravem življenju in rekreaciji.

Ob nakupu otroških rokavic za boks, si poglejte še našo ponudbo zaščitnih čelad in ščitnika za genitalije, ter hlač za boks.

Če želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.

Obiščite nas tudi na FB strani SUD. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje