Podloga za jogo

Koda izdelka 13782
42.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Podloga za jogo SUD je izdelana iz kakovostnih in v naravi razgradljivih materialov. Surovine iz katerih so izdelane vse SUD-ove športne blazine so izredno kvalitetne in neoporečne.

Blazine za jogo so v velikosti 170 x 60 centimetrov in debeline 6 milimetrov, blazine pa so dvobarvne. Kar vam omogoča, da lahko uporabljate barvo blazine, ki vam je bližje glede na dnevno razpoloženje. Joga blazine se ne raztegujejo, saj so v notranjosti blazine prepletene s posebno tkanino, ki preprečuje raztezanje blazin. Vse joga podloge so tudi ne drsne, tako da boste lahko izvajali vse vaje brez težav.

Poleg tega, da je blazina za jogo dvobarvna, pa ima vsaka barva po površini odtisnjen svoj vzorec. To vam omogoča, da lahko na različnih podlagah uporabljate vzorec, ki je boljši za trenutno podlago.

Podloga za jogo in skrb zanjo

Podloge za jogo ne izpostavljajte temperaturam višjim od 60°C in dolgotrajnemu direktnemu soncu. Saj se lahko, zaradi svoje sestave poškodujejo oz. deformirajo. Podlogo brez težav uporabljate tudi v naravi, vendar so joga blazine v prvi vrsti namenjene notranji uporabi.

Podloga za jogo je izdelana iz kakovostnih, naravi prijazni materialov. Tako, da je prijazna tudi do vaše kože. Enostavno jo je čisti in vzdrževati. To lahko storite z vlažno krpo ali pa kar pod tekočo vodo. Prav tako pa lahko uporabljate nežna čistila, ki jo nato dobro sperete.

V kompletu z joga podlogo, boste dobili tudi praktično mrežasto vrečko. V njo boste lahko enostavno pospravili blazino, si jo obesili prek ramena in odšli na trening.

Material: kakovostni v naravi razgradljivi materiali

Dimenzije: 1700 x 600 x 6 mm

Namen uporabe: Za notranjo uporabo, lahko pa jih uporabljate tudi zunaj, vendar naj temperatura ne preseže 60°C

Barva: rožnata na eni strani in turkizna

Ob nakupu podloge za jogo vam svetujemo, da si pogledate tudi ponudbo naših kvadrov za jogo in ostale športne podloge.

Če želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje