Podrokavice

13631
7.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku
Podrokavice SUD so izdelane iz elastičnega bombaža. Namenjene so za športnike in rekreativce, ki neradi izgubljajo čas s povijanjem rok v bandaže. Pod rokavice ne opravljajo enake funkcije, kot povoji za roke. Povoji za roke, vam ščitijo zapestja pred morebitnimi zvini, podrokavice, pa vam samo vpijajo znoj in dajo nekoliko več oprijema v sami rokavici. Uporabne so predvsem zaradi znoja, saj podrokavice brez težav operete v stroju, rokavice za boks pa se ne operejo. In, ko se vam enkrat usmradijo, se tega vonja ne boste več znebili


Uporabljate jih lahko tako v klasičnih rokavicah za boks, rokavicah za trening na boksarski vreči, ali fokuserjih. Uporabljate pa jih lahko tudi v rokavicah za taekwondo in tudi v rokavicah za mma.

Podrokavice in njihove karakteristike:

  • Material: elastičen bombaž
  • Velikost: M, L
  • Primerne za: moške, ženske in najstnike
  • Barva: črna
  • Namen: za nošnjo v skoraj vseh vrstah rokavic za borilne športe. Vpijajo znoj in dodajo nekaj volumna roke v rokavici.

Ob nakupu podrokavic, vam predlagamo, da si pogledate še našo ponudbo odličnih boksarskih čelad, neopremskih povojev za roke in ščitnikov za golenico.

Obiščite nas tudi na FB strani SUD, kjer boste najhitreje obveščeni ob naših akcijah, razprodajah in vsem ostalem.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.
Shranite ta izdelek za kasneje