Povoji za roke 3,5m

13589
8.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Povoji za roke so izdelani iz bombaža in poliestra. Priporoča se jih pri treningih vseh vrst borilnih športov, pri katerih se uporabljajo rokavice za boks

Bandaže za boks se uporablja za povijanje zapestij in dlani. Povoji oz. bandaže pripomorejo pri zaščiti zapestij, zaščitijo členke, vpijajo pot in nudijo boljši občutek roke v rokavici. Zaradi tega, ker vpijajo pot, pomagajo pri tem, da se vam bodo rokavice kasneje usmradile (če se vam sploh bojo). Bandaže so podobno, kot nogavice pri nogah (le da imajo še funkcijo stabilizacije zapestja). Večino potu, ki ga bodo roke izločile med treningi in tekmovanji se bo zadržalo v bandažah. Ob rednem pranju bandaž bodo boksarske rokavice precej bolj suhe in sveže.

Glavna funkcija bandaž pa je zagotovo stabilizacija zapestja oz. preprečevanje zvina. V kolikor si boste zapestja in dlani pravilno povili, bodo vaša zapestja veliko bolj varna tudi ob premočnih udarcih brez kontrole.

Za lažje povijanje povojev je na njih velik napis »this side up«. Na koncu vsake bandaže za boks je širok ježek za najboljše fiksiranje povojev. Primerne so tako za rekreativce kot za tekmovalce.Na spodnjem posnetu si lahko pogledate enega od načinov povijanja rok s 3,5 metrskimi povoji za roke.

Bandaže za boks in tehnične podrobnosti:

  • Material: Kombinacija bombaža in poliestra
  • Dolžina: 3,5 metre
  • Primerne za: Moške, ženske in otroke
  • Barva: črna, rdeča, modra, roza
  • Namen: Za zaščito zapestja pri boksu, kickboxingu, tajskem boksu, savateju...

Ob nakupu povojev za roke vam priporočamo, da si ogledate tudi ponudbo naših boksarskih rokavic.

Če želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje