Povoji za roke 5m

13780-2
9.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Bandaže oz. povoji za roke se uporablja za povijanje zapestij in dlani pri borilnih športih, predvsem boksu in ostalih sorodnih veščinah, kjer se uporabljajo boksarske rokavice. Ob pravilnem povijanju povoji ščitijo dlani in zapestje pred neprijetnimi poškodbami.

Poleg zaščite, pa imajo bandaže še druge funkcije. Ker vpijajo znoj, pomagajo tudi pri tem, da se vam bodo rokavice kasneje (več opravilni negi boksarskih rokavic) usmradile (če se vam sploh bojo). Bandaže imajo podobno funkcjo, kot nogavice pri nogah (le da imajo še funkcijo stabilizacije zapestja in zaščite členkov). Večino potu, ki ga bodo roke izločile med treningi in tekmovanji se bo zadržalo v bandažah. Ob rednem pranju bandaž bodo boksarske rokavice precej bolj suhe in sveže.

Glavna funkcija bandaž pa je zagotovo stabilizacija zapestja oz. preprečevanje zvina. V kolikor si boste zapestja in dlani pravilno povili, bodo vaša zapestja veliko bolj varna tudi ob premočnih udarcih brez kontrole.

Za lažje povijanje povojev je na njih velik napis »this side up«. Na koncu vsake bandaže za boks je širok ježek za najboljše fiksiranje povojev. Primerne so tako za rekreativce kot za tekmovalce.

Na spodnjem posnetu si lahko pogledate enega od načinov povijanja rok s 5 meterskimi bandažami.


Bandaže za boks in tehnične podrobnosti:

  • Material: Kombinacija bombaža in poliestra
  • Dolžina: 5 metrov
  • Primerne za: Moške, ženske
  • Barva: Živo zelena ali črna
  • Namen: Za zaščito zapestja in dlani pri boksu, kickboxingu, tajskem boksu, savateju...

Ob nakupu povojev za roke vam priporočamo, da si ogledate tudi ponudbo naših boksarskih rokavic.

Če želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje