Povoji za roke Boxeur Des Rues 4m

Koda izdelka 14381
9.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Povoji za roke Boxeur Des Rues

Povoji za roke znane francoske blagovne znamke Boxeur Des Rues so izdelani iz bombaža in poliestra. Priporoča se jih pri treningih vseh vrst borilnih športov, pri katerih se uporabljajo rokavice za boks.

Uporablja se jih za povijanje zapestij in dlani. Povoji za roke boxeur des rues pripomorejo pri zaščiti zapestij, zaščitijo členke, vpijajo pot in nudijo boljši občutek roke v rokavici. Zaradi tega, ker upijajo pot, pomagajo pri tem, da se vam bodo rokavice kasneje osmradile (če se vam sploh bojo), saj je bandaže za roke priporočljivo redno prati, boksarskih rokavic pa ni priporočljivo prati.

Za lažje povijanje povojev je na njih velik napis »this side up«. Na koncu vsake bandaže je širok ježek za najboljše fiksiranje povojev. Primerne so tako za rekreativce kot za tekmovalce.

Na spodnjem posnetku si lahko pogledate enega od načinov povijanja rok s 3,5 meterskimi povoji za roke.

  • Material: kombinacija bombaža in poliestra
  • Dolžina: 3,5 metra
  • Primerne za: vse velikosti rok, neglede na spol in starost
  • Barva: črna
  • Namen: boks, kickboxing, savate, tajski boks

Ob nakupu povojev za roke vam priporočamo, da si ogledate tudi ponudbo rokavic za boks in vreč za boks.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje