Povoji za roke z zaščitnim gelom

Koda izdelka 13094
23.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Povoji za roke z zaščitnim gelom

Povoji za roke z zaščitnim gelom so odličen izdelek, ki ga priporočamo vsem, ki imate težave z bolečinami v členkih.


Povoji za roke z zaščitnim gelom so v obliki rokavice in so zelo enostavni za uporabo. Enostavno jih nataknete na pest oz. dlan, pričvrstite z ježkom in delo dokončate s klasično nekaj manj, kot 2m dolgo bandažo, ki je prišita poleg. V neoprenski rokavici je gel, ki bo ščitil vaše členke, pred premočnimi udarci v trde povrčine. Naj si bo to zelo trda boksarska vreča ali pa glava, komolec ali kak drug trd del nasprotnika v ringu. Gel bandaže lahko brez težav kombinirate tudi s klasičnimi 3,5 ali 5 meterskimi bandažami.

Ob nakupu povojev za roke vam priporočamo, da si ogledate tudi ponudbo naših boksarskih rokavic in rokavic za trening na boksarskih vrečah .

Če želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.
Shranite ta izdelek za kasneje