Ravnotežnostna plošča z valjem

Koda izdelka 81409
50.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Ravnotežnosta plošča z valjem je odličen vadbeni pripomoček za urjenje ravnotežja. Plošča je vsestransko uporabna in je lahko zabavno dopolnilo pri treningu katerega koli športa.

Z Ravnotežno ploščo z valjem boste povečali stabilnost telesa, hkrati pa boste jačali stabilizacijske mišice praktično po vsem telesu. Z ravnotežno desko lahko izvajate najrazličnejše vaje, ki vam bodo rušile ravnotežje (podajanje in lovljenje žoge, izmikanje udarcem, delanje počekov in še in še).

Ravnotežnosta deska je izdelana iz kvalitetne vezane plošče in ima ob koncu varovalni deščici, tako da se vam valj ne more izmakniti.

Tehnične podrobnosti izdelka:

  • Dimenzije plošče: 70 x 35 x 1,8 cm
  • Dimenzije valja: 70 x 12,5 x 12,5 cm

Pri uporabi ravnotežnoste plošče bodite previdni, saj se lahko ob nepravilni razporeditvi teže kaj hitro znajdete na tleh.

Ob nakupu ravnotežnostne plošče vam svetujemo, da si pogledate tudi našo ponudbo elastičnih trakov in žogice z elastiko.

Če želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje