Rokavice za boks

13591
37.00€
Boksarske Rokavice 10ou, Trening rokavice za boks
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Zelo dobre in atraktivne rokavice za boks 10oz so izdelane iz trpežnega umetnega materiala in kakovostne in kompaktne pene.Kljub temu, da so rokavice za boks 10oz izdelane iz umetnega materiala in da spadajo v srednji do nižji cenovni rang, pa so izredno kvalitetne.

Odlikuje jih izredno trpežen umetni material, ki je po vrhu tudi atraktivnega videza. Pri boksarskih rokavicah tega cenovnega ranga je pogosto, da se rokavice hitro uničijo. Da material v katerega so rokavice oblečene začne pokati, se trgati, luščiti…

SUD-ove 10oz boksarske rokavice niso ene izmed teh rokavic. Tudi pena v notranjosti rokavic je vrhunska, saj je enaka, kot pri rokavicah višjega cenovnega ranga. Zato ste lahko samozavestni pri sparingih, saj boste le s težka poškodovali svojega nasprotnika.

Komu so namenjene boksarske rokavice?

Te boksarske rokavice so primerne za vse (moške in ženske), od začetnikov, do nadaljevalcev. Priporočamo jih torej za vse, ki trenirate 1-3x na teden in želite imeti kvalitetne boksarske rokavice za zmerno ceno.Rokavice odlikuje izredna trpežnost in kvaliteta. Posebej so zanimive za tiste, ki tekmujete v amaterskem boksu, saj so na zunaj zelo podobne rokavicam, ki jih uporabljate na tekmovanjih (oblika in teža). Odlikuje jih tudi atraktiven izgled.

Uporablja se jih lahko pri treningih boksa, kickboxinga, savateja, tajskega boksa, z njimi lahko trenirate z boksarsko vrečo, udarjate po fokuserjih…

  • Material: zelo kvaliteten umetni material in vrhunska pena
  • Teža: 10oz
  • Primerne za: moške in ženske
  • Barva: Črna ali bela
  • Namen: boks, kickboxing, savate, tajski boks

Komplementarni izdelki

Ob nakupu boksarskih rokavic vam priporočamo, da si pogledate še našo ponudbo povojev za roke, največje boksarske vreče na Evropskem trgu, ščitnikov za zobe in boksarskih hlačk.

Preberete pa si tudi lahko članka kako prepoznamo kvalitetne rokavice za boks in 5 najpogostejših napak pri treningu boksa.

Obiščite nas tudi na FB strani SUD. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje