Rokavice za boksarsko vrečo

Koda izdelka 13055
30.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Rokavice za boksarsko vrečo so izdelane iz kakovostnega govejega usnja in tanke pene.

Zaradi dobrega prileganja boks rokavice roki, vam omogočajo najboljši občutek ob treningu na fokuserjih, boksarski vreči, hruški ali žogah z elastikama.

Rokavice se enostavno natikajo in snemajo iz roke. Opremljene so s širokim elastičnim pasom, ki se zapenja prek zapestja. Ta vam omogoča, da bodo rokavice za trening na boks vreči stale na svojem mestu tudi ob najbolj intenzivnih treningih.

Priporočamo jih za vse vrste uporabnikov. Tako moške, kot ženske, tiste, ki resno trenirate in tudi tiste, ki se boksa šele lotevate.

Rokavice so na voljo v velikosti M in L.

Ob nakupu rokavic za trening na boksarski vreči vam priporočamo, da si ogledate tudi naše vrhunske boksarske vreče, hurške, žoge in fokuserje.

Če želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje