Rokavice za mma V

Koda izdelka 10223
49.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Rokavice za mma V ki jih trenutno gledate so SUD-ove trening rokavice za prosto oz. mma borbo. izdelane so iz zelo kvalitetnega govejega usnja in posebne pene, ki vas ščiti pred močnejšimi udarci na treningih.

Rokavice za mma V odlikuje kvaliteta izdelave in kakovost materialov iz katerih so rokavice izdelane. Hkrati pa se odlično prilegajo praktično vsaki obliki in velikosti roke. Rokavice za trening mma oz. proste borbe lahko uporabljate za treninge mma borb. Z njimi bodo vaši treningi bolj varni, ob enem pa boste lahko s sparing partnerjem delali tudi v stand up, oz. boksarski borbi. Saj so rokavice precej oblazinjene in "prenesejo" tudi kontroliran trening boksa oz. ročne tehnike. Z rokavicami za mma II pa lahko opravite tudi trening na boksarski vreči ali pa na fokuserjih za boks in tajski boks.

Te mma rokavice so primerne za vse (moške in ženske), od začetnikov, nadaljevalcev in resnih borcev. Priporočamo jih za vse, ki si želite dobre rokavice za prosto borbo visokega kakovostnega ranga. Kljub temu pa je cena rokavic zelo zmerna.

Uporablja se jih lahko pri proste oz. mma borbe, z njimi pa lahko trenirate tudi z boksarsko vrečo, udarjate po fokuserjih…

Material: kakovostno goveje usnje in posebna pena

Velikost: S, M, L, XL

Primerne za: moške in ženske

Barva: črno - bela kombinacija

Ob nakupu rokavic za mma V vam priporočamo, da si pogledate še našo ponudbo hlač za mma in boksarske vreče.

Če želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru..

Shranite ta izdelek za kasneje