Samostoječa boksarska vreča 180cm

10149
340.00€
Samostoječa Boksarska Vreča, Stoječa Vreča za Boks
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Samostoječa boksarska vreča je idealna izbira za vse, ki nimate možnosti obešanja boksarskih vreč na strop, ali stenske nosilce. Izjemno uporabna vreča, ki omogoča resne treninge boksa, pa tudi rekreativno sproščanje odvečne energije, negativnega stresa in morebitne jeze.

Karakteristike samostoječe boksarske vreče

  • dimenzije: 180 x 35 centimetrov
  • polnilo: penasto polnilo posebaj prilagojeno za našo samostoječo vrečo
  • teža: prilagodljiva, med 40 in 65 kilogramov
  • namen uporabe: rekreacija, boks, kickboxing, karate, taekwondo
  • material: izredno kvalitetno in trpežno plasticifirano platno

Edinstvena samostoječa boksarska vreča izdelana v SlovenijiSUD-ova samostoječa boksarska vreča je primerna tako za rekreativce, kot tudi tiste, ki imate željo po resnem treningu boksa in ostalih sorodnih borilnih veščin. Višina in širina vreče sta prilagojeni tako, da vreča kar se da dobro predstavlja velikost povprečnega človeka, hkrati pa so vreča tudi primerno težka. Tako lahko kar najbolj realno izvajate vse ročne in nožne udarce (v članku o kickboxingu so opisane vse te tehnike).

Komplementarni izdelki

Ob nakupu boksarske vreče vam priporočamo, da si pogledate še rokavice za trening na boksarski vreči, pa klasišne boksarske rokavice, kavelj za obešanje vreče in povoje za roke.

Z boksarsko vrečo nad kilograme in po boljši imunski sistem

Trening z boksarsko vrečo je neverjetno učinkovit pri porabi kalorij. Številne raziskave kažejo, da pri treningu boksa sodelujejo prav vse večje mišične skupine na telesu. Ob intenzivnem trenigu z boksarsko vrečo pa lahko pokurite več kalorih, kot v kateri koli drugi športni aktivnosti

Prav tako pa je trening z boksarsko vrečo tudi idealna vadba za krepitev imunskega sistema, saj z udarjanjem po boksarski vreči odpravljate stres (velik dejavnik pri raznoraznih obolenjih). Povečana fizična aktivnost pa spodbudi srčnožilni sistem, poveča se potreba po kisiku, ki dokazano deluje bazično na našo kri in posledično tudi na celotno telo.

Samostoječa boksarska vreča SUD ima 2 leti garancije na kvaliteto!

Ob nakupu samostoječe boksarske vreče SUD, vam predlagamo, da si pogledate tudi našo pestro ponudbo vrhunskih rokavic za mma in rokavic za boks.

V zavihku članki, pa si lahko preberete več tudi o tem, kako prepoznate kakovostno opremo za različne športe, kakšna je najboljša boksarska vreča za vas in še veliko drugih uporabnih člankov na temo rekreacije, boksa, borilnih veščin in treningov na sploh.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje