Samostoječa boksarska vreča 180cm

Koda izdelka 10149
340.00€
Samostoječa boksarska vreča 100% izdelana v Sloveniji!
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Samostoječa boksarska vreča SUD je v celoti izdelana (vse od šivanja, polnil, sestavljanja) v Sloveniji. Je produkt našega znanja in izkušenj naših strank v več, kot 20ih letih, od kar se ukvarjamo s proizvodnjo lastnih boksarskih vreč.

Vreča za boks je visoka 180 cm in je izdelana iz zelo kvalitetnih materialov. Zunanji material (udarna površina) je enak kot pri Boks vrečah Pro-fighter. V notranjosti vreče pa je vgrajena posebna kompaktna pena, ki je izdelana in prilagojena samo za SUD-ove samostoječe boksarske vreče. V spodnjem delu vreče (podstavku) je nekaj elementov, ki skupaj z utežjo zagotavljajo stabilnost vreče. Težo samostoječe boksarske vreče je mogoče prilagajati po željah posameznika, navadno pa se giblje nekje okoli 60 kilogramov.

Komu je namenjena SUD stoječa boks vreča?

Samostoječa boksarska vreča SUD je primerna za domače treninge rekreativcev. Vreča za boks je zasnovana tako, da ob uporabi ni "glasna". Torej ne proizvaja hrupa (vreče s plastični oz. trdimi podstavki ob udarcu, ko se vreča premakne in trd podstavek udarja ob tla, širi hrup po celotnem stanovanju, zgradbi...), saj je podstavek mehak. Vreča ima na dnu tudi ne drsno površino, ki poskrbi za statičnost vreče. Samostoječo boksarsko vrečo uporabljajo tudi raznorazna društva, šole, podjetja in klubi na treningih boksa, kickboxinga, karateja in ostalih udarjalnih borilnih športov.

Zgornji del samo stoječe boksarske vreče je pregiben, kar vam omogoča, da boste lahko na vreči opravili odlične treninge. V spodnjem delu vreče pa je utež. Le-ta v kombinaciji z ne drsno površino na dnu vreče, daje vreči stabilnost. Tako, da stoječa vreča za boks služi svojemu namenu tudi ob bolj intenzivnih treningih. Vreča je zasnovana tako, da jo le stežka prevrnete, saj se tudi ob močnejših udarcih vrne v prvotni položaj.

Ste se kdaj vprašali, zakaj so boksarske vreče v zadnjih letih tako zelo popularne? Več na to temo si lahko preberete na povezavi. Med našimi članki pa si lahko tudi preberete kako izbrati pravo boksarsko vrečo za svoje potrebe.

Karakteristike SUD-ove stoječe boks vreče.

Material: Izredno trpežno platno iz umetne mase, polnjena je s posebno kompaktno peno, v podstavku pa je utež, ki je polnjena z mivko

Teža: Možnost prilagajanja, od 45, pa do 65kg. Največkrat pa so vreče težke cca 55 kilogramov.

Primerne za: moške in ženske in tudi za otroke

Barva: rdeče / črna ali črno / rumena kombinacija

Namen: boks, kickboxing, savate, tajski boks, karate

Samostoječa boksarska vreča SUD ima 2 leti garancije na kvaliteto!

Samostoječa boksarska vreča SUD in tudi vse ostalo SUD-ove boksarske vreče lahko vidite na sedežu našega podjetja, na Lazah pri Borovnici 32a. Tu lahko vse naše izdelek tudi preizkusite.

Ob nakupu samostoječe boksarske vreče SUD, vam predlagamo, da si pogledate tudi našo pestro ponudbo vrhunskih rokavic za mma in rokavic za boks.

V zavihku članki, pa si lahko preberete več tudi o tem, kako prepoznate kakovostno opremo za različne športe, kakšna je najboljša boksarska vreča za vas in še veliko drugih uporabnih člankov na temo boksa, borilnih veščin in treningov na sploh.

Če pa želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, pa všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje