Sandbag utežna vreča

Koda izdelka 14378
38.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Sandbag oz. po slovensko utežna vreča je vrhunski vadbeni pripomoček za funkcionalne treninge moči celotnega telesa. Vadba z utežnimi vrečami oz. sandbagi je lahko zelo dinamična. Prilagoditi se jo da tako, da hkrati trenirate svojo moč, eksplozivno moč in vzdržljivost, ter praktično vse mišice telesa.

Utežne vreče se uporablja pri treningih vseh tipov športov, kjer se potrebuje funkcionalno moč. Velik poudarek pri treningu s utežnimi vrečami je na moči jedra oz. stabilizacije. Od tu izhaja tudi vsa druga moč v telesu. Odlične so za krepitev ramenskega obroča, hrbta, jedra in trebušnih mišic, spodnjega hrbta, ritnih mišic in nog.Sandbag – utežne vreče so praktično nepogrešljive pri treningih boksa, tajskega boksa, kickboxinga in ostalih borilnih športov. Prav tako pa brez njih ne gre pri vadbah fitboksa in podobnih funkcionalnih treningih. Utežne vreče so zelo hvaležne tudi za domačo uporabo, saj so zelo praktične in lahko nadomestijo veliko ostalih vadbenih pripomočkov in uteži.

Iz česa je izdelana utežna vreča oz. sandbag-i?

Utežne vreče so izdelane iz vrhunskih in trpežnih umetnih materialov in bodo dolgo služile svojemu namenu. Opremljene so s 6 trakovi za prijemanje, tako da jih lahko enostavno in udobno uporabljate res pri najrazličnejšem spektru vaj za celotno telo. Trenutno imamo na zalogi samo nekaj utežnih vreč, tako da tisti, ki jih potrebujete z nakupom ne odlašajte.


Če se odločite za nakup vseh treh različnih tež sandbag -ov, boste dobili lep popust skoraj 15%.V enem od naših zanimivih člankov, pa si lahko preberete tudi kako varno trenirati in kakšne so najpogostejše napake pri športni vadbi.

Ob nakupu utežne vreče – sandbag vam predlagamo, da si pogledate tudi ponudbo naših wall ball medicink in boksarksih vreč .


Vabimo vas tudi na našo FaceBook stran in naš YouTube profil.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.
Shranite ta izdelek za kasneje