Tatami blazine 2 cm

Koda izdelka 13557
28.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Tatami blazine 2 cm

Tatami blazine 2 cm- puzzle SUD so izdelane iz kakovostnega umetnega materiala oziroma kompaktne pene. Surovine iz katerih so izdelane SUD-ove športne blazine so izredno kvalitetne in preizkušene.

Blazine so v velikosti kvadratnega metra, debeline 2 cm in so dvobarvne. Kar vam omogoča, da lahko borišče oblikujete po svojih željah in potrebah. Trdota tatami- telovadnih blazin je 45° (običajno 35°), kar pomeni, da so te tatami blazine bolj kompaktne in s tem tudi bolj trpežne, ter da se veliko manj raztegujejo, posedajo in trgajo, kot blazine običajne trdote.

Tatami blazine 2 cm so idealna vadbena površina tudi za domači fitnes oz. telovadni prostor. Enostavno jih sestavite v poljubno veliko površino, ki se bo obnašala, kot celoa. Tako, da boste lahko na blazinah izvajali vse statične, kot tudi dinamične vaje. Blazine so izredno enostavne in hvaležne za čiščenje. Brez težav jih očistite z vlažno krpo ali z blagim detergentom. V kolikor blazine uporablja večje število ljudi se priporoča tudi občasna uporaba razkuževalnih sredstev.

Vsaka blazina ima tudi zaključke za "ušesa", tako da na koncu, ko sestavite blazine v želeno obliko, so robovi blazin gladki oz. ravni.

Tatami blazine 2 cm - puzzle so zelo prijetne tudi kot igralna površina za vas ali vašega otroka. Penasta zasnova telovadnih blazin je idealna za igro, saj so tatami blazine tople, tudi če so tla pod njimi hladna in otroka varujejo pred močnejšimi udarci ob padcih. Tatami blazine 2 cm so zelo lahke, tako, da prestavljanje igralne površine iz prostora v prostor ni težavno.

Blazine imajo SGS certifikat o ustreznosti, neoporečnosti in kvaliteti materialov.

  • Material: kompaktna pena
  • Sistem sestavljanja: zloženke oz. puzzle
  • Dimenzije: 100x100x2 cm
  • Trdota blazin: 45°
  • Barva: črno - rdeča

Na povezavi si lahko pogledate kratko predstavitev tatami blazin.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Spoštovane kupce obveščamo, da na tatami puzzle ne dajemo dodatnih (razen popustov, ki so napisani zgoraj) količinskih ali kodnih popustov. Tudi če vam spletna trgovina zaračuna drugače, hvala za razumevanje.

Shranite ta izdelek za kasneje