Tatami telovadne blazine 4cm

Koda izdelka 13636
64.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Tatami telovadne blazine

Tatami telovadne blazine so izdelane iz kakovostnega umetnega materiala (kompaktne pene).

Blazine so primerne za trening praktično vseh borilnih športov. Tako za tiste, kjer borba več ali manj poteka v stoječem položaju (boks, kickboxing, tajski boks, karate). Kot tudi za tiste, kjer je veliko metov in parterne borbe (judo, klasični in brazilski ju-jitsu).

Tatami blazine so v velikosti kvadratnega metra, debeline 4cm in so dvobarvne. To vam omogoča, da lahko borišče oblikujete po svojih željah in potrebah. Tatami blazine so na eni strani modre barve, druga stran pa je rdeča.

Tatami športne blazine so opremljene tudi z zaključki za "ušesa", tako da lahko oblikujete lepo borišče, ki bo na robovih ravno.

Tatami telovadne blazine in njihove karakteristike:

  • Material: kompaktna pena
  • Sistem sestavljanja: zloženke oz. puzzle
  • Dimenzije: 100x100x4 cm
  • Trdota blazin: 35°
  • Barva: rdeče/modra

Ob nakupu 4cm tatami blazin, vam svetujemo, da si pogledate tudi našo ponudbo odraslih, ter otroških judo kimon.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Če želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.

Spoštovane kupce obveščamo, da na tatami blazine ne dajemo dodatnih količinskih ali kodnih popustov, tudi če vam spletna trgovina zaračuna drugače, hvala za razumevanje.

Shranite ta izdelek za kasneje