Utežni diski - SandDiscs

Koda izdelka 12163
18.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Utežni diski - SandDiscs

Utežni diski oz. po angleško sanddiscs so vrhunski vadbeni pripomoček za funkcionalne treninge moči celotnega telesa. Vadba z utežnimi diski oz. sand discs je lahko zelo dinamična in pestra. Prilagoditi se jo da tako, da hkrati trenirate svojo moč, eksplozivno moč in vzdržljivost, ter praktično vse mišice telesa.

Utežni diski se uporabljajo pri treningih vseh tipov športov, kjer se potrebuje funkcionalno moč. Velik poudarek pri treningu s utežni diski je na moči jedra oz. stabilizacije. Od tu izhaja tudi vsa druga moč v telesu. Sand disci vam bodo ob izvajanju določenih vaj tudi močno izboljšali moč v prstih in zapestjih. Odlični so za krepitev ramenskega obroča, hrbta, jedra in trebušnih mišic, spodnjega hrbta, ritnih mišic in nog.Sanddiscs so praktično nepogrešljive pri funkcionalnih treningih moči in stabilnosti.

Prav tako pa brez njih ne gre pri vadbah boksa, kickboxinga, tajskega boksa, fitboksa in podobnih funkcionalnih treningih. Diski so zelo hvaležni tudi za domačo uporabo, saj so zelo praktični in lahko nadomestijo veliko ostalih vadbenih pripomočkov in uteži, poleg tega pa ne zasedejo veliko prostora.

Utežni diski ni tehnične podrobnosti:

  • Material: neopren
  • Oblika: osem kotnik – za optimalen trening moči prstov in prijema
  • Utežni diski so že napolnjeni z drobnim peskom
  • Na razpolago teže: 2, 4, 6 in 8 kg
  • Cena je za kos
Ob nakupu utežnih diskov vam predlagamo, da si pogledate tudi ponudbo naše suspenzijske naprave CrossCore180 in neodbojnih medicink.

Če želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje