Vadbeni trakovi crosscore 180

Koda izdelka 1960
129.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Vadbeni trakovi CrossCore 180

Vadbeni trakovi CrossCore 180 so eden najbolj uporabnih in vsestranskih vadbenih propomočkov. Praktično je to ena “naprava” za vse.

CrossCore180® je evolucija treninga s telesno težo. CrossCore180 Rotational Bodyweight Training ™ sistem je edina takšna suspenzijska naprava za vadbo s telesno težo, ki ima patentirano jermenico, ki omogoča zaklepanje in odklepanje škripca.

Zaklepanje kolesa na škripcu je mogoče z magnetnim zatičem, le-to močno stabilizira vaje, kot drugi izdelki na osnovi vadbenih suspenzijskih trakov. Posebnost sistema CrossCore 180 se “zgodi”, ko IZVLEČETE zatič in omogočite škripcu vrtenje. To doda veliko večji obseg gibanja vsem vajam s telesno težo. Delovanje škripca ima še druge dodatne prednosti.


Zato CrossCore180 omogoča tudi izvajanje vaj z neposrednim prenašanjem teže iz ene roke ali noge, na drugo roko ali nogo. Sistem CrossCore 180 omogoča tudi uporabo protiuteži, vse od kettlebellov, do ročnih uteži in utežnih vreč.

Na trgu obstajo tudi drugi vadbeni trakovi s škripcom. Vendar so koreščka škripcov v primerjavi s kolesom pri napravi Cross Core 180 veliko manjši, kar zmanša potrebo po stabilizaciji pri najrazličnejših vajah. Vaje s suspenzijskimi trakovi CrossCore 180 so lahko vrhunski izziv tudi za tiste najbolj pripravljene športnike.

Ampak to še ni vse! CrossCore180 je edino tovrstno vadbeno orodje za trening z lastno telesno težo, ki vsebuje ročaje, ki se prilagajajo po višini. Ta sistem omogoča vaje, kot so vlečenje nog in dvig kolen. Odlična stvar pri vadbi s CrossCore180 je tudi ta, da, ko končate z vadbo, lahko celotno napravo pospravite v vrečko, ki je manjša, kot vaša škatla za čevlje

Vadbeni trakovi CrossCore® so edini tovrstni izdelek, ki ponuja suspenzijski trening z rotacijskimi gibi, ob tem pa je CrossCore® Rotational Bodyweight Training ™ ali RBT ™ tudi akreditiran pri vrhunskih trenerjih in organizacijah, kot so ACE, NASM, NSCA, NESTA in ISSA.

Celoten sistem suspenzijski trakovi CrossCore 180 vsebuje:

  • Vadbeno napravo CrossCore 180®
  • Priročnik z navodili za uporabo in razloženimi vajami
  • DVD z navodili in razloženimi vajami
  • Sidro za vrata
  • Platneno vrečko, kamor boste lahko pospravili svoj CrossCore 180
Celoten način uporabe in prikaz treninga s to odlično vadbeno napravo si lahko pogledate tudi na YouTube videih.

Ob nakupu sistema za trening CrossCore 180, vam priporočamo, da si pogledate tudi našo ponudbo lateks vadbenih trakov in utežnih vreč . V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.
Shranite ta izdelek za kasneje