Vibracijska palica - flex bar

Koda izdelka 14361
23.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku
Vibracijska palica je izredno zanimiv in enostaven vadbeni pripomoček, ki ga lahko uporablja praktično vsak. Palica je izdelana iz ergonomsko oblikovanega gumijastega držala, ki omogoča dober oprijem tudi, ko imate potne roke.


Okrogla palica je izdelana iz steklenih vlaken, na vsakem koncu palice pa sta pritrjeni gumirani uteži, ki omogočata palici, da vibrira.Flex bar se uporablja za širok spekter treningov. Zelo priporočljiva je, kot rehabilitacijski pripomoček za krepitev hrbta, mišic ramenskega obroča, križa, medeničnih mišic, nog, trebuha in predvsem jedra. Praktično celotnega telesa. S pomočjo centrifugalne sile, ki deluje ob vadbi z vibracijsko palico se mišice krepijo v vse strani, kar močno poveča njihovo moč, prilagodljivost in funkcionalnost.

Odlična je tudi za specifični trening moči in vzdržljivosti. Ob vibriranju palice se mišice zelo hitro iztrošijo in močno za krčijo. Tako lahko izboljšamo pripravljenost še pri tako dobro pripravljenih posameznikih in posameznicah. Z njo je moč izboljšati tudi senzomotorične sposobnosti telesa.

Glede na to, da je vibracijska palica sorazmerno lahka in ne zavzame veliko prostora je tudi zelo praktična za prenašanje in jo brez težav vzamete s seboj na dopust, vikend oz. kamorkoli že greste.

Tehnične podrobnosti vibracijske palice:

  • palica je dolga 160 cm
  • izdelana je iz steklenih vlaken
  • na obeh koncih ima palica gumirane uteži, ki pri vadbi nihata na vse strani in tako omogočita mišicam, da so vseskozi v akciji in da je gibanje nepredvidljivo in v vse strani.
  • zelo se jo priporoča pri rehabilitaciji, za krepitev ramenskega obroča, jedra, hrbta, medenice…
Vibracijska palica oz. flex bar je prijazen pripomoček tudi za tiste, ki telesno niso dobro pripravljeni in bi to radi izboljšali. Dolžino vaj enostavno prilagajate svojim zmožnostim in jih sčasoma podaljšujete. Ob nakupu Flex bar-a vam priporočamo, da si pogledate tudi našo ponudbo sorodnih izdelkov za funkcionalni trening doma ali v klubu.


Če želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.

V kolikor imate o izdelku kakršnokoli vprašanje nas prosimo kontaktirajte na info@sud.si ali na 040321288.
Shranite ta izdelek za kasneje