SUD-ov brezplačni on line katalog za sezono 2020/21.

SUD-ov brezplačni katalog za sezono 2020/21 v PDF obliki.

Vreča za boks 180cm Pro-fighter Evolution

Koda izdelka 1944
€310.00
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Boks vreča 180 cm Evolution

Boks vreča 180 cm Evolution je v celoti izdelana (vse od šivanja, polnil, sestavljanja, verige) v Sloveniji. Je produkt našega znanja in izkušenj naših strank v več, kot 20ih letih, od kar se ukvarjamo s proizvodnjo boksarskih vreč.

Boksarska vreča je visoka 180 cm in je izdelana iz izbranih materialov. Zunanji material (udarna površina) je enak kot pri samostoječi boksarski vreči SUD. V notranjosti vreče pa je polnilo iz posebne kompaktne pene. Ta pena je ekskluzivno izdelana in prilagojena samo za SUD-ove Evolution boksarske vreče. Poleg tega, da boks vreča ostaja v brezhibni obliki in je enako trda po celotni površini, nam novo polnilo omogoča, da prilagajamo težo vreče glede na želje in potrebe naročnika (35-70kg). V videu si lahko pogledate kako so sestavljene naše Evolution boksarske vreče.

Kljub temu, da boksarske vreče Evolution niso ekstremno težke, pa zaradi svoje posebne obtežitve (teža je skoncentrirana v sredini vreče), nihajo precej manj kot nihajo takšne vreče ob enaki teži s klasičnim polnilom.

Za koga je namenjena SUD-ova Pro-Fighter Evolution boks vreča 180 cm?

Namenjena je profesionalnim in rekreativnim treningom vseh ročnih in nožnih udarcev ter kombinacijam le-teh. 180 cm boks vreča se uporablja pri treningih savateja, karateja, taekwondoja, kickboxinga, boksa, tajskega boks... Torej, namenjena je vsem, ki želite imeti najbolj vrhunsko boksarsko vrečo, kar jo lahko dobite na slovenskem trgu. Poleg vsega, pa je Pro-Fighter Evolution vreča še izdelana v Sloveniji.

Karakteristike Pro-Fighter Evolution 180 cm boks vreče:

  • Material: Izredno trpežno platno iz umetne mase + jeklena veriga za obešanje. Vreča je polnjena s kompaktno peno in obtežena z utežjo.
  • Teža: Možnost prilagajanja, od 35, pa do 70kg
  • Primerne za: moške in ženske
  • Barva: črno - rumena kombinacija
  • Namen: boks, kickboxing, savate, tajski boks, karate in vse ostale udarjalne borilne športe.

Še nekaj idej, kako lahko še drugače uporabljate boksarsko vrečo Evolution, najdete na povezavi. Med našimi članki pa si lahko preberete tudi kakšno opremo potrebujete za trening boksa.

V enem od naših člankov, ki govori o razliki med boksarskima vrečama Pro-Fighter in Pro-Fighter Evolution, pa si lahko preberete nekoliko bolj podroben opis razlike med obema vrečama za boks.

TE BOKSARSKE VREČE IMAJO DVE LETI GARANCIJE NA KAKOVOST!

Boksarsko vrečo SUD Pro-Fighter Evolution in tudi vse ostalo SUD-ove boksarske vreče lahko vidite na sedežu našega podjetja, na Lazah pri Borovnici 32a. Tu lahko vse naše izdelke tudi preizkusite.

Ob nakupu Pro-Fighter Evolution boksarske vreče SUD, vam predlagamo, da si pogledate tudi našo ponudbo vrhunskih rokavic za trening na boks vreči in profesionalnih fokuserjev za boks.

Če želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje