Koliko znesejo stroški prevoza in odkupa naročene pošiljke?

Stroški dostave so odvisni od velikosti paketa oz. največjega izdelka v košarici in količine izdelkov. Vse naše izdelke imamo razdeljene v 3 kategorije (majhen 1,99€, sreden 3,99€ in velik paket 8,99€) (že vključen DDV) in glede na to kako velik izdelek/izdelke naročiš, boš temu primerno plačal tudi prevoz.

Torej, če naročiš ščitnik za zobe in želiš, da ti ga pošljemo na dom, boš zanj odštel/a 4,99€ + 1,99€. V kolikor boš naročil/a katere izmed naših rokavic za boks, njim boš priložil še povoje za roke in naprimer ščitnik za genitalije, bo to srednji paket, za kar boš poleg cene izdelkov odštel/a še 3,99€ za prevoz. Če pa boš naročil/a samo stoječo boks vrečo in boš označil/a, da želiš dostavo na dom, boš zanjo odštel/a 319,99€ + 8,99€.

Stroški odkupne pošiljke (plačilo po povzetju) se povečajo (poleg stroška prevoza) za 6€. Torej, če naročite boksarske rokavice in boste označili, da jih želite plačati po povzetju, boste poleg kupnine za rokavice odšteli še 3,99€ za prevoz in 6€ za odkup pošiljke, skupaj dodatnih 9,99€.

V kolikor imaš še kakšno vprašanje ti bomo z veseljem odgovorili na info@sud.si ali 040321288.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.