SUD Silovit Udarec
kakovost, uporabnost ter odličen izgled za primerno ceno!

Blagovna znamka SUD Silovit Udarec je na Slovenskem trgu prisotna že več, kot 20 let. Med tem časom se je naša trgovina razširila iz začetnih nekaj izdelkov na več kot 234 vrhunskih pripomočkov za najkakovostnejši trening in tekmovanja. S pomočjo našega znanja in znanja naših strank smo prodajni program razširili, izboljšali in ga naredili prepoznavnega.

Spletna stran, ki jo ravno gledate, je rezultat poti, ki smo jo skupaj z vami prehodili v zadnjih 21-ih letih. Pot pa se tu seveda ne konča, ampak se šele dobro začenja!ščitnik za noge

Pri Silovitem Udarcu čutimo dolžnost, da Slovenskemu trgu ponudimo najkakovostnejše izdelke, ki so uporabni, lepega videza in so vam na voljo za primerno ceno. Izredno smo veseli vašega zaupanja, vaših pohval in priporočil, ki jih dajete svojim prijateljem. Prav tako pa smo veseli vaših pripomb in predlogov, saj bomo skupaj še boljši.

Verjamemo, da boste ob listanju SUD-ove spletne strani našli izdelek tudi zase.

Da bi vam zagotovili kakovost in zadovoljstvo, vam ob nakupu večine naših boksarskih vreč priznamo 2-letni garancijski rok na kakovost, kar je edinstveno v Sloveniji. Prav tako pa vam, v primeru nezadovoljstva z našim izdelkom, nudimo možnost vračila v roku 15-ih dni.

SUD- slovenska boksarska oprema

 

Podatki o podjetju:
Wevit commerce d.o.o.
Laze 32a, 1353 Borovnica
D.Š.: SI35017171
Matična št.: 5747023000
Račun odprt pri NLB: SI56 0230 0025 4785 065

Direktor: Peter Weixler
GSM: 00386 40 321 288
Email: info@sud.si

Kako do nas?

Odgovori na pogosta vprašanja.