Samostoječa boksarska vreča SUD, 100% izdelana v Sloveniji.

Samostoječa boksarska vreča SUD je v celoti izdelana (vse od šivanja, polnil, sestavljanja) v Sloveniji. Je produkt našega znanja in izkušenj naših strank v več, kot 20ih letih, od kar se ukvarjamo s proizvodnjo boksarskih vreč.

Naše stoječe boksarske vreče že več let uporabljajo številni karate in boks klubi po Sloveniji. Predvsem pa so stoječe boks vreče zelo zaželjene med ljudmi, ki živijo v več stanovanskih objektih (blok, večstanovanska hiša). V takih objektih so viseče boks vreče navadno preveč glasne. Saj se glas udarjanja prenaša po betonskih platah po celotnem objektu. Pri naših samostoječih boks vrečah pa je malo drugače. Vreče so izredno tihe in se brez težav uporabljajo tudi v večstanovanskih objektih. Prav tako so vreče prijazne do vseh oblih talnih oblog.

Samostoječa boksarska vreča ima prav tako, kot vse naše v Sloveniji izdelane viseče boks vreče 2 leti garancije na kvaliteto.

319.99

Samostoječa boksarska vreča SUD je v celoti izdelana (vse od šivanja, polnil, sestavljanja) v Sloveniji. Je produkt našega znanja in izkušenj naših strank v več, kot 20ih letih, od kar se ukvarjamo s proizvodnjo naših boksarskih vreč.