Prikaz vseh 3 rezultatov

Karate kimone

Pri SUD-u imamo karate kimone v ponudbi že več, kot 17 let. V vsem tem času, smo večkrat prilagodili kimone posebnim željam naših večjih odjemalcev, tako, kar se tiče kroja, kot tudi sestave tkanine in njene teže.

Kimone za karate, ki jih imamo trenutno v ponudbi so izdelane iz 7,5oz tkanine, ki je kombinacija bombaža in poliestra. Tkanina je kvalitetna in daje kimonam lepo formo in dolgo življensko dobo. Tudi po več pranjih tkanina ne izgubi cvrstosti in lepega izgleda.

V ponudbi pa imamo tudi še nekaj črnih karate kimon za kempo. Le-te so izdelane iz vrhunskega 8oz posebaj bruženega 100% bombaža. Kimone za kempo so vrhunske kimone s posebnim krojem in krajšimi rokavi.

V novi sezoni 2018/19 bomo prenovili naše klasične karate kimone, tako da bodo še bolj kvalitetne, po izgledu pa bodo bolj atraktivne. Vsi klubu in trenerji lahko kimone v prednaročilu naročite do 25.6. Za več informacij pa nas lahko pokličete na 040 321 288 ali nam pišete na info@sud.si.

29.99

Karate kimona SUD, iščete kimono, ki je izdelana po tradicionalnem karate kroju, ki je zelo kvalitetna, je snežno bele barve in tudi po večkratnem pranju obdrži lepo obliko? Potem je karate kimono SUD prava izbira za vas ali vašega najstnika.

Akcija!

Karate kimone

Kimona za ryukyu kempo

54.99 39.99

Karata kimona za ryukyu kempo je izdelana iz izredno trpežnega 100% in posebaj brušenega bombaža, ki je 8oz težine.

26.99

Kimona za karate SUD je izdelana iz kombinacije bombaža in poliestra. Ta kombinacija daje kimoni večjo trpežnost, hkrati pa kimona lepše stoji, ima več oblike tudi po večih pranjih. Material iz katerega so izdelane naše otroške karate kimone je 7,5 oz težine.