Deprecated: Optional parameter $notices declared before required parameter $form is implicitly treated as a required parameter in /home/sudsi111/public_html/wp-content/plugins/caldera-forms/classes/render/notices.php on line 40

Deprecated: Return type of Caldera_Forms_Field_JS::jsonSerialize() should either be compatible with JsonSerializable::jsonSerialize(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/sudsi111/public_html/wp-content/plugins/caldera-forms/classes/field/js.php on line 128

Sodelovanje s klubi

Že pred več kot 14. leti smo se pri SUD-u odločili in klubom s katerimi sodelujemo ponudili zelo privlačne in po našem mnenju poštene pogoje sodelovanja. Le-ti ne vključujejo samo odnosa kupec – prodajalec. Kot podjetje stremimo k temu, da klub s katerim sodelujemo od tega partnerstva dobi kar se da največ.

Prav zato smo se odločili in našim rednim in zvestim partnerjem, kot prvi v Sloveniji ponudili izdelke z logotipom svojega kluba. Kar seveda močno pripomore pri imidžu kluba, zvestobi njihovih varovancev do kluba in poenotenju standardov varnosti, ter izgleda. (velika večina članov v klubu uporablja enake, preizkušene zaščitne rokavice, oblačila in ostalo zaščitno opremo)
Kljub temu, da je blagovna znamka SUD stara že več, kot 20 let, pa smo še vedno zelo dojemljivi za izboljšave naših izdelkov in le-te tudi prilagodimo željam klubov.

 

Boksarske rokavice

Primer 10oz trening boksarskih rokavic, ter bandaž, ki smo jih izdelali posebej za FCL- Fight Club Ljubljana in boksarski klub Hayat. In primer 8oz otroških trening rokavic, ki so izdelane posebej za Boksarsko akademijo.

Klubom s katerimi sodelujemo stojimo ob strani tudi ob organizaciji raznoraznih tekmovanj in ostalih dogodkov. Le-te popestrimo z našo prisotnostjo in stojnico (seveda vse po dogovoru), redno pa tudi doniramo različna darila za najboljše tekmovalce in tekmovalke.

Klubom nudimo tudi možnost sodelovanja pri izboljšavah obstoječih in načrtovanju, ter testiranju novih izdelkov. To vključuje tudi testiranje prihajajočih izdelkov v praksi na treningih (ščitnikov, fokuserjev, rokavic…). Le-te pa jim seveda za zahvalo in kritična mnenja podarimo.

Na spodnji povezavi imate možnost, da si prenesete naš katalog v PDF obliki. Katalog je moč dobiti tudi v papirnati obliki.

SUD katalog 2020-21

Na naši spletni strani nudimo klubom tudi prostor, kjer lahko povečajo svojo vidnost in se predstavijo svojim potencialnim članom.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nas lahko kontaktirate na info@sud.si, na telefonsko številko 040321288 (Peter) ali pa nam vaše poročilo napišite v spodnji obrazec.

 

Vaši podatki

Pustite nam vaše podatke, da vas bomo lahko kontaktirali.


Kako vam lahko pomagamo?

Pošljite nam vprašanje ali man preprosto pustite sporočilo.