Brezplačna dostava

Brezplačno dostavo si stranka prisluži v dveh primerih:

  1. Ob nakupu vsaj 3. izdelkov (majhen ali srednje velik paket) v skupni vrednosti 60 ali več €,
  2. Ob nakupu vsaj 3. izdelkov (velikost paketa ni važna) v skupni vrednosti vsaj 200 ali več €.

Primera:

  1. Če boste naprimer kupili boksarske rokavice “AIBA” v vrednosti 76€, 5m povoje za roke v vrednosti 8€ in ščitnik za zobe v vrednosti 4€, bo znesek vašega napupa presegel 60€, prav tako pa boste izpolnili drugi pogoj in kupili vsaj 3 izdelke. Glede na to, da je največji izdelek v tem naročilu srednje velikosti, bo vaš paket tretiran, kot srednje velik in dostava na vaš naslov bo brezplačna.
  2. Če boste naprimer kupili boksarsko vrečo Pro-Fighter (125€), 16oz rokavice za boks (80€), fokuserje za boks XS (65€) in 3,5m povoje za roke (5€), bo znesek vašega nakupa presegel skupno vrednost 200€, prav tako pa boste izpolnili drugi pogoj in kupili vsaj 3 izdelke. Vaša pošiljka bo neglede na velikost (boksarske vreče so tretirane, kot velika pošiljka) le-te na vaš naslov prispela brezplačno.

V kolikor imate še kakšno vprašanje vam bomo z veseljem odgovorili preko naše E pošte (info@sud.si) ali telefona 040321288.

 

Koliko znesejo stroški prevoza in odkupa naročene pošiljke?

Stroški dostave so odvisni od velikosti paketa. Vse naše izdelke imamo razdeljene v 3 kategorije (majhen 1,99€, sreden 3,99€ in velik paket 8,99€) (že vključen DDV) in glede na to kako velik izdelek/izdelke naročiš, boš temu primerno plačal tudi prevoz.

Torej, če naročiš ščitnik za zobe in želiš, da ti ga pošljemo na dom, boš zanj odštel/a 4,99€ + 1,99€. V kolikor boš naročil/a katere izmed naših rokavic za boks, njim boš priložil še povoje za roke in naprimer ščitnik za genitalije, bo to srednji paket, za kar boš poleg cene izdelkov odštel/a še 3,99€ za prevoz. Če pa boš naročil/a samo stoječo boks vrečo in boš označil/a, da želiš dostavo na dom, boš zanjo odštel/a 319,99€ + 8,99€.

V kolikor imaš še kakšno vprašanje ti bomo z veseljem odgovorili na info@sud.si ali 040321288.

 

Kako kvalitetni so SUD-ovi izdelki?

Trudimo se, da bi svojim strankam ponudili najkakovostnejše izdelke na trgu. Vsako sezono svojo ponudbo obogatimo z novimi, lepšimi in kakovostnejšimi izdelki. Kot edini v Sloveniji ti nudimo 2 leti garancije na določene boksarske vreče. Prav tako pa svojim strankam nudimo 15 dnevni rok, v katerem lahko, če stranka z izdelkom ni zadovoljna, izdelek vrnete in vrnili ti bomo kupnino.

 

Kaj je SUD- silovit udarec?

SUD- Silovit Udarec je prva slovenska blagovna znamka za borilne športe. Podjetje Wevit commerce d.o.o. jo je lansiral na trg leta 1997 in vse od takrat se trudimo Slovenskemu trgu ponuditi kakovostne, uporabne in cenovno dostopne izdelke za borilne športe.

 

Kdaj delate oz. kako ste odprti?

Navadno od 8. ure zjutraj pa do 19. ure zvečer, vendar te prosimo, da nas pred tvojim obiskom pokličeš (040 321 288, 040 220 158), saj se kdaj pa kdaj zgodi, da smo vsi na terenu in lahko naletiš na zaklenjena vrata.

 

Kje vas najdem?

Najdeš nas na Lazah pri Borovnici 32a, cca 25km iz Ljubljane in cca 8km iz Vrhnike. (zemljevid)

 

Ali lahko vaše izdelke kupim tudi osebno in ne samo preko spleta?

Da, naše izdelke lahko kupiš tudi na sedežu podjetja. Najdeš nas na Lazah pri Borovnici 32a. V našem razstavnem prostoru boš lahko pogledal, preizkusil in kupil vse naše izdelke (vreče za boks, boksarske rokavice, ščitnike, fokuserje, kimone,…)
 

Če z izdelkom nisem zadovoljen, kako in kam ga lahko vrnem?

Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (na kontaktni e-naslov info@sud.si), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano in v nespremenjeni količini. Vračilo plačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora stranka vrniti osebno, ali prek pošte – dostavne službe (odkupnih pošilk podjetje ne bo prevzemalo) na naslov: Wevit commerce d.o.o., Laze pri Borovnici 32a, 1353 Borovnica.