Brezplačna dostava

1.9.2020 smo za vse naše stranke v Sloveniji uvedli brezplačno dostavo vseh izdlekov iz naše spletne trgovine. 

V kolikor imate kakšno specifično željo glede dostave, nas prosimo kontaktirajte. Za več informacij pokličite SUD SILOVITUDAREC-TEAM na 040 321-288 ali nam pišite na info@sud.si 

 

Kako kvalitetni so SUD-ovi izdelki?

Trudimo se, da bi svojim strankam ponudili najkakovostnejše izdelke na trgu. Vsako sezono svojo ponudbo obogatimo z novimi, lepšimi in kakovostnejšimi izdelki. Kot edini v Sloveniji ti nudimo 2 leti garancije na določene boksarske vreče. Prav tako pa svojim strankam nudimo 15 dnevni rok, v katerem lahko, če stranka z izdelkom ni zadovoljna, izdelek vrnete in vrnili ti bomo kupnino.

 

Kaj je SUD- silovit udarec?

SUD- Silovit Udarec je prva slovenska blagovna znamka za borilne športe. Podjetje Wevit commerce d.o.o. jo je lansiral na trg leta 1997 in vse od takrat se trudimo Slovenskemu trgu ponuditi kakovostne, uporabne in cenovno dostopne izdelke za borilne športe.

 

Kdaj delate oz. kako ste odprti?

Navadno od 8. ure zjutraj pa do 19. ure zvečer, vendar te prosimo, da nas pred tvojim obiskom pokličeš (040 321 288, 040 220 158), saj se kdaj pa kdaj zgodi, da smo vsi na terenu in lahko naletiš na zaklenjena vrata.

 

Kje vas najdem?

Najdeš nas na Lazah pri Borovnici 32a, cca 25km iz Ljubljane in cca 8km iz Vrhnike. (zemljevid)

 

Ali lahko vaše izdelke kupim tudi osebno in ne samo preko spleta?

Da, naše izdelke lahko kupiš tudi na sedežu podjetja. Najdeš nas na Lazah pri Borovnici 32a. V našem razstavnem prostoru boš lahko pogledal, preizkusil in kupil vse naše izdelke (vreče za boks, boksarske rokavice, ščitnike, fokuserje, kimone,…)
 

Če z izdelkom nisem zadovoljen, kako in kam ga lahko vrnem?

Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (na kontaktni e-naslov info@sud.si), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano in v nespremenjeni količini. Vračilo plačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora stranka vrniti osebno, ali prek pošte – dostavne službe (odkupnih pošilk podjetje ne bo prevzemalo) na naslov: Wevit commerce d.o.o., Laze pri Borovnici 32a, 1353 Borovnica.