Prikaz vseh 10 rezultatov

Boksarske vreče SUD – več, kot 20 let kakovosti

Pri SUD-u smo boksu predani že več, kot 20 let. Svoje delovanje smo začeli prav s proizvodnjo boksarskih vreč. Saj smo želeli v Sloveniji ponuditi kakovostne boksarske vreče izdelane v Sloveniji, za razumno ceno.
Vse kar vidite danes na naši spletni strani je pot, ki smo jo v tem času prehodili. SUD-ove Boksarske vreče so še vedno med najbolj kvalitetnimi vrečami na trgu, (za vse v Slovneiji izdelane vreče, vam nudimo tudi 2 leti garancije na kvaliteto), naše vreče že več let uporablja Slovenska vojska, specialna policija, veliko število boksarskih, kickboksarskih, karate in mma klubov po celotni državi.

Izbira prave vreče za boks je zelo enostavna, enostavno si odgovorite, kaj želim trenirati? Če je odgovor boks, oz. boks in nožni udarci nad pasom, potem vam bo zadostovala 120cm vreča, če pa vam dolžina ni pomembna in želite čim bolj uparbno vrečo za boks, potem pa vam svetujemo da se odločite za 175cm Pro-Fighter vrečo.

V kolikor imate kakšno vprašanje nam pišite na info@sud.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Viseče boksarske vreče

Boksarska vreča 120 cm

Ocenjeno 5.00 od 5
109.99

Boksarska vreča je izdelana iz kvalitetnega in zelo trpežnega umetnega materiala in jeklene verige za obešanje. Dimenzije: 120x 38cm, cca 40kg

Samostoječa boksarska vreča

Samostoječa boksarska vreča 180cm

Ocenjeno 5.00 od 5
319.99

Samostoječa boksarska vreča SUD je v celoti izdelana (vse od šivanja, polnil, sestavljanja) v Sloveniji. Je produkt našega znanja in izkušenj naših strank v več, kot 20ih letih, od kar se ukvarjamo s proizvodnjo naših boksarskih vreč.

Viseče boksarske vreče

Boksarska vreča 120 cm Evolution

229.99

Boksarska vreča Evolution je izdelana iz kakovostnega in zelo trpežnega umetnega materiala in jeklene verige za obešanje, odlikuje jo tudi povsem NOVO in IZBOLJŠANO polnilo.

Viseče boksarske vreče

Vreča za boks 175cm Pro-fighter

Ocenjeno 5.00 od 5
124.99

Boksarske vreče Pro-Fighter so v celoti izdelane (vse od šivanja, sestavljanja, verig) v Sloveniji. So produkt našega znanja in izkušenj naših strank v več, kot 20ih letih, od kar se ukvarjamo s proizvodnjo naših boksarskih vreč.

Akcija!

Viseče boksarske vreče

Boksarska vreča za aprekate

169.99 135.99

Boksarska vreča za aprekate je izdelana iz zelo kvalitetnega in debelega govejega usnja. Opremljena je z verigo za obešanje. Tako da vrečo, samo obesite in že je pripravljena za uporabo

Viseče boksarske vreče

Hruškasta vreča za boks

124.99

Hruškasta vreča za boks je izdelana iz izredno kakovostnega govejega usnja in jeklene verige.

Viseče boksarske vreče

Boksarska vreča 120 cm

89.99

Vreča je izdelana iz zelo kompaktnega in trpežnega bombažnega platna, opremljena pa je tudi že z verigo za obešanje.

Montaža boksarske vreče

Montaža boksarske vreče

60.00

Si želite boksarsko vrečo, pa sami nimate orodja, da bi si jo zmontirali v stanovanje?

Viseče boksarske vreče

Boksarska vreča 90cm

94.99

Boksarska vreča 90cm je v celoti izdelana (vse od šivanja, sestavljanja, verig) v Sloveniji. Je produkt našega znanja in izkušenj naših strank v več, kot 20ih letih, od kar se ukvarjamo s proizvodnjo naših boksarskih vreč.

Viseče boksarske vreče

Vreča za boks 175cm Pro-fighter Evolution

Ocenjeno 5.00 od 5
299.99

Boksarska vreča 180cm Evolution je v celoti izdelana (vse od šivanja, polnil, sestavljanja, verige) v Sloveniji. Je produkt našega znanja in izkušenj naših strank v več, kot 20ih letih, od kar se ukvarjamo s proizvodnjo boksarskih vreč.