Prikazovanje 1–20 od 48 rezultatov

Trening boksarski ringi in klasični dvignjeni tekmovalni boks ringi različnih dimenzij.

Novo
300.00500.00

SUD-ove profesionalne vrvi za boksarski ring so izdelane iz preverjenih komponent in vrhunskih materialov in so izredno kvalitetne, ter trpežne.

139.99179.98

Boksarska hruška na konzolni plošči SUD je odličen pripomoček pri treningu vseh borilnih športov, pri katerih se uporablja udarce z rokami. Torej pri boksu, kickboxingu, karateju, tajskem boksu, taekwondoju, mma-ju...

75.99

Rokavice bodo na voljo od sredine septembra naprej. Do takrat pa sprejemamo prednaročila. V kolikor boste rokavice kupili preko spletne strani vam bodo dostavljene takoj, kot bodo na voljo.

75.99

Čelada za boks bo na zalogi v drugi polovici septembra. Čelado lahko naročite, dostavljena pa vam bo takoj, ko bo to mogoče.

64.99

Fokuserji za boks SUD XS so izdelani iz čvrste pene, ki odlično absorbira udarce, obdani pa so z izredno kakovostnim usnjem. Fokuserji za boks SUD XS so verjetno najboljši fokuserji za boks, ki ste jih kdajkoli preizkusili.

16.99

Hitra kolebnica z dvema ležajema je nepogrešljiv vadbeni pripomoček pri vseh športnikih, ki se ukvarjajo z borilnimi veščinami.

5.997.99

Povoji za roke so izdelani iz bombaža in poliestra. Priporoča se jih pri treningih vseh vrst borilnih športov, pri katerih se uporabljajo rokavice.

Novo

Prevleka vrvi za boksarski ring je izdelana iz vrhunskega plasticifiranega platna.

Izdelano v Sloveniji
319.99

Samostoječa boksarska vreča SUD je v celoti izdelana (vse od šivanja, polnil, sestavljanja) v Sloveniji. Je produkt našega znanja in izkušenj naših strank v več, kot 20ih letih, od kar se ukvarjamo s proizvodnjo naših boksarskih vreč.

34.99

Tekmovalni boksarski komplet bo na zalogi od druge polovice septembra naprej. Komplet lahko naročite in plačate, dostavljen pa vam bo takoj, ko bo lahko.

Izdelano v Sloveniji
299.99

Boksarska vreča 180cm Evolution je v celoti izdelana (vse od šivanja, polnil, sestavljanja, verige) v Sloveniji. Je produkt našega znanja in izkušenj naših strank v več, kot 20ih letih, od kar se ukvarjamo s proizvodnjo boksarskih vreč.

Novo
165.00310.00

SUD-ove vrvi za boksarski ring so izdelane iz vrhunskih materialov in so izredno kvalitetne, ter trpežne.

Izdelano v Sloveniji
229.99

Boksarska vreča Evolution je izdelana iz kakovostnega in zelo trpežnega umetnega materiala in jeklene verige za obešanje, odlikuje jo tudi povsem NOVO in IZBOLJŠANO polnilo.

75.99

Rokavice bodo na voljo od sredine septembra naprej. Do takrat pa sprejemamo prednaročila. V kolikor boste rokavice kupili preko spletne strani vam bodo dostavljene takoj, kot bodo na voljo.

69.99

Fokuserji za boks se prodajajo v paru. Fokuserji bodo na zalogi v drugi polovici septembra, v kolikor jih želite naročiti, jih lahko kupite in plačate, dostavljeni pa vam bodo takoj, ko bo to mogoče.

39.99

Hruška za boks je namenjena profesionalni ali rekreativni vadbi ročnih udarcev, izboljšuje odzivnost, koordinacijo, hitrost in moč udarcev.

16.99

Kolebnica je izdelana iz lepo oblikovanih lesenih ročk, uteži in ležajev v njih in jeklene vrvi

19.99

Neopren povoji za roke so dokaj nov izdelek na našem trgu!

69.99

Boksarske rokavice, ki jih gledate so SUD-ove najboljše rokavice za tekmovanja v tajskem boksu, savateju. Izdelane so iz najkakovostnejšega govejega usnja (cow high) in posebne vrhunske pene..


[wpdm_package id='4902']