Prikaz vseh 5 rezultatov

Boksarske rokavice

Boksarske rokavice, seveda ne kupujemo vsak dan. Zato je pomembno, da smo pred nakupom pozorni na nekaj stvari v povezavi z njimi.

Odgovoriti si morate na sledeča vprašanja. Kolikokrat na teden bom treniral boks? Imam mogoče tudi tekmovalne ambicije, oz. želim nastopati tudi na tekmovanjih? Ali je to zame zgolj in samo rekreacija pri kateri nameravam uživati in premigati svoje telo? Koliko denarja sem pripravljen vložiti v rokavice za boks in ostalo boksarsko opremo? Kako pomemben je zame to, kakšen sem videti v svoji športni opravi?

Glede na vaše odgovore se boste lažje odločili katere rokavice za boks boste sploh gledali oz. med katerimi boste izbirali. Med SUD-ovimi boksarskimi rokavicami boste našli različne cenovne range rokavic, ki pa so vse zelo kvalitetne.

V kolikor trenirate redno, vsaj 3x tedensko, vam svetujemo, da izbirate med usnjenimi rokavicami, odličiti pa se morate, ali boste na treningih uporabljali večje, bolj oblazinjene (14 ali 16oz) rokavice, ali klasične 10oz tekmovalne rokavice, če nameravate trenirati manj pa izberite po vaši želji.

Boksarske rokavice

Boksarske rokavice “AIBA”

75.99

Odlične "AIBA" boksarske rokavice so izdelane iz vrhunskega govejega usnja in kompaktne in kvalitetne pene.

29.99

Odlične boksarske rokavice priznane svetovne blagovne znamke Boxeur Des Rues.

Boksarske rokavice

Boksarske rokavice

89.99

Boksarske rokavice, ki jih pravkar gledate so najboljše rokavice, ki jih imamo v ponudbi za močnejše, bolj intenzivne borbe na treningih boksa, kickboxinga, tajskega boksa in savateja.

29.99

Zelo dobre in atraktivne rokavice za boks izdelane iz trpežnega umetnega materiala in kakovostne in kompaktne pene.

Boksarske rokavice

Boksarske rokavice 10oz

69.99

Boksarske rokavice, ki jih gledate so SUD-ove najboljše rokavice za tekmovanja v tajskem boksu, savateju. Izdelane so iz najkakovostnejšega govejega usnja (cow high) in posebne vrhunske pene..


Kvaliteta, ki jo Slovenskemu trgu ponujamo že več, kot 20 let.