Prikazovanje 1–20 od 29 rezultatov

139.99179.98

Boksarska hruška na konzolni plošči SUD je odličen pripomoček pri treningu vseh borilnih športov, pri katerih se uporablja udarce z rokami. Torej pri boksu, kickboxingu, karateju, tajskem boksu, taekwondoju, mma-ju...

75.99

Čelada za boks bo na zalogi v drugi polovici septembra. Čelado lahko naročite, dostavljena pa vam bo takoj, ko bo to mogoče.

64.99

Fokuserji za boks SUD XS so izdelani iz čvrste pene, ki odlično absorbira udarce, obdani pa so z izredno kakovostnim usnjem. Fokuserji za boks SUD XS so verjetno najboljši fokuserji za boks, ki ste jih kdajkoli preizkusili.

5.997.99

Povoji za roke so izdelani iz bombaža in poliestra. Priporoča se jih pri treningih vseh vrst borilnih športov, pri katerih se uporabljajo rokavice.

Izdelano v Sloveniji
229.99

Boksarska vreča Evolution je izdelana iz kakovostnega in zelo trpežnega umetnega materiala in jeklene verige za obešanje, odlikuje jo tudi povsem NOVO in IZBOLJŠANO polnilo.

69.99

Fokuserji za boks se prodajajo v paru. Fokuserji bodo na zalogi v drugi polovici septembra, v kolikor jih želite naročiti, jih lahko kupite in plačate, dostavljeni pa vam bodo takoj, ko bo to mogoče.

16.99

Kolebnica je izdelana iz lepo oblikovanih lesenih ročk, uteži in ležajev v njih in jeklene vrvi

29.99

Rokavice za boksarsko vrečo so izdelane iz kakovostnega govejega usnja in tanke pene.

69.99

Boksarske rokavice, ki jih gledate so SUD-ove najboljše rokavice za tekmovanja v tajskem boksu, savateju. Izdelane so iz najkakovostnejšega govejega usnja (cow high) in posebne vrhunske pene..

Izdelana v Sloveniji
124.99

Boksarske vreče Pro-Fighter so v celoti izdelane (vse od šivanja, sestavljanja, verig) v Sloveniji. So produkt našega znanja in izkušenj naših strank v več, kot 20ih letih, od kar se ukvarjamo s proizvodnjo naših boksarskih vreč.

68.99

Čelada za boks je izdelana iz kakovostnega usnja na zunanji in semiša na notranji strani, zaščitena pa je z jekleno mrežo.

21.99

Hlače za boks so izdelane iz svetlečega, mehkega in udobnega 100% poliestra-saten

5.49

Podrokavice se prodajajo v paru. Podrokavice so izdelane iz elastičnega bombaža.

6.99

Povoji za roke so izdelani iz bombaža in poliestra. Priporoča se jih pri treningih vseh vrst borilnih športov, pri katerih se uporabljajo rokavice.

79.99

Vrhunske 16oz boksarske rokavice izdelane iz najkakovostnejšega govejega usnja, najbolj primerne za borbe na treningih.

20.99

Hlače za boks so izdelane iz gladkega, mehkega in svetlečega 100% poliestra-saten.

39.99

Hruška ali žoga z elastikama za boks se lahko uporablja kot hitro hruško ali pa kot žogo z elastikama.

75.99

Izdelan je iz kakovostnega in zelo močnega umetnega materiala in kompaktne ter lahke pene.

Izdelano v Sloveniji
59.99

Fokuser za nožne udarce je eden od izdelkov iz SUD-ove palete izdelkov, ki je 100% izdelan v Sloveniji. Vse od pene, šivanja, sestavljanja in potiska.

19.99

Majica za boks je izdelana iz kakovostnih umetnih in hitro sušečih materialov. Primerna je za treninge in tekmovanja.