Prikazovanje 1–20 od 64 rezultatov

10.00500.00

Nimate ideje za darilo? Ne želite komplicirati in kupovati stvari, za katere niste sigurni, ali bodo obdarovancu prišle prav? Morda je darilni bon SUD rešitev za vas in vašega obdarovanca.

45.99

MMA rokavice II so izdelane iz najkakovostnejšega govejega usnja in debelejše a kompaktne pene. Kot nalašč so za treninge prijemalnih kontaktnih športov- MMA.

Novo
340.00

Sani za moč - Power sled so vrhunski vadbeni pripomoček, ki vam bo močno popestril trening in mu dodal novo dimenzijo.

75.99

Odlične "AIBA" boksarske rokavice so izdelane iz vrhunskega govejega usnja in kompaktne in kvalitetne pene.

75.99

Čelada za boks je izdelana iz kakovostnega umetnega usnja na zunanji strani, semiša na notranji strani in kompaktne pene.

-38%
39.99 24.99

Copati za taekwondo so izdelani iz kakovostnega govejega usnja in so izredno udobni in trpežni.

16.99

Hitra kolebnica z dvema ležajema je nepogrešljiv vadbeni pripomoček pri vseh športnikih, ki se ukvarjajo z borilnimi veščinami.

28.99

Karate kimono SUD, lahka a vseeno kvalitetna kimona, izdelana po tradicionalnem kroju. Snežno bele barve s priloženim pasom.

20.99

SUD kratke hlače za kickboxing II so izdelane iz gladkega 100% poliestra-satena.

Novo

Prevleka vrvi za boksarski ring je izdelana iz vrhunskega plasticifiranega platna.

-40%
19.99 12.00

Rokavice za mečevanje so izdelane iz kakovostnega usnja, umetnih materialov in oblazinjenega dela, ki varuje vaše prste, členke in hrbtišče dlani.

34.99

Rokavice za trening na boks vreči so izdelane iz najkakovostnejšega govejega usnja in tanke vendar zelo kvalitetne pene.

Izdelano v Sloveniji
299.99

Boksarska vreča 180cm Evolution je v celoti izdelana (vse od šivanja, polnil, sestavljanja, verige) v Sloveniji. Je produkt našega znanja in izkušenj naših strank v več, kot 20ih letih, od kar se ukvarjamo s proizvodnjo boksarskih vreč.

Izdelano v Sloveniji
229.99

Boksarska vreča Evolution je izdelana iz kakovostnega in zelo trpežnega umetnega materiala in jeklene verige za obešanje, odlikuje jo tudi povsem NOVO in IZBOLJŠANO polnilo.

75.99

Odlične "AIBA" boksarske rokavice so izdelane iz vrhunskega govejega usnja in kompaktne in kvalitetne pene.

16.99

Kolebnica je izdelana iz lepo oblikovanih lesenih ročk, uteži in ležajev v njih in jeklene vrvi

24.99

SUD kratke hlače za kickboxing so izdelane iz mehkega, udobnega, ter svetlečega 100% poliestra-satena.

22.99

Rokavice za boks vrečo so izdelane iz kvalitetnega umetnega usnja in kompaktne pene v notranjosti rokavic.  

69.99

Boksarske rokavice, ki jih gledate so SUD-ove najboljše rokavice za tekmovanja v tajskem boksu, savateju. Izdelane so iz najkakovostnejšega govejega usnja (cow high) in posebne vrhunske pene..

Izdelana v Sloveniji
124.99

Boksarske vreče Pro-Fighter so v celoti izdelane (vse od šivanja, sestavljanja, verig) v Sloveniji. So produkt našega znanja in izkušenj naših strank v več, kot 20ih letih, od kar se ukvarjamo s proizvodnjo naših boksarskih vreč.