Trening na boksarski vreči je ena najboljših možnih rekreacij. Med boksom se porabi ogromno kalorij, sprošča se stres, slaba energija in tudi jeza. Zato se trening na boksarski vreči priporoča tudi za tiste, ki ste veliko pod stresom in imate zelo hiter tempo življenja.

Super pa je, v kolikor se trneinga z boks vrečo lotite vsaj pribljižno pravilno. V naših videih smo vam pripravili nekaj smernic za boljši in bolj varen trening.

Boksarske rokavice so najbolj osnoven pripomoček pri treningu boksa, kickboxinga in sorodnih borilnih veščin. V SUD-ovi trgovini boste našli boksarske rokavice za vsakogar, vse od vrhunskih usnjenih boksarkih rokavic za lažje borce in borke, težke 10 in 12oz, pa vse do tistih bolj oblazinjenih in težkih 14 in 16oz rokavic. V ponudbi pa imamo tudi izjemno kvalitetne usnjene 10oz rokavice, ki so prilagojene za tajski boks, ter rokavice v Slovenskih barvah. Za vas pa imamo še nekaj različnih boksarskih rokavic, ki so izdelane iz umetnih materialov in so namenjene predvsem začetnikom in manj zahtevnim uporabnikom. Ne smemo pa pozabiti tudi na naše najmlajše, katerim smo namenili prav posebne 8oz boksarske rokavice.

Filter

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

4 × four =