Trening z boksarsko vrečo je lahko zelo zabaven, hkrati pa je to ena od rekreacij, pri kateri boste porabili največ kalorij, se znebili morebitne jeze in z ramen odvrgli nekaj negativnega stresa. V kolikor z vsemi temi stvarmi nimate težav, pa je lahko boksarska vreča samo odličen trening pripomoček za pridobivanje moči, vzdržljivosti, motorike in eksplozivnosti.

V kolikor ste popolni začetnik, vam predlagam, da si pogledate tudi video v katerem se naučimo udariti levi in desni direkt.

V videu uporabljam boksarsko vrečo 120cm in boksarske rokavice 16oz.

V spodnjem videu si poglejte osnove najmočnejših dveh udarcev pri boksu, sprednjega in zadnjega krošeja.

Želimo vam prijeten trening in uživajte v plemenitem športu!

Boksarske rokavice so najbolj osnoven pripomoček pri treningu boksa, kickboxinga in sorodnih borilnih veščin. V SUD-ovi trgovini boste našli boksarske rokavice za vsakogar, vse od vrhunskih usnjenih boksarkih rokavic za lažje borce in borke, težke 10 in 12oz, pa vse do tistih bolj oblazinjenih in težkih 14 in 16oz rokavic. V ponudbi pa imamo tudi izjemno kvalitetne usnjene 10oz rokavice, ki so prilagojene za tajski boks, ter rokavice v Slovenskih barvah. Za vas pa imamo še nekaj različnih boksarskih rokavic, ki so izdelane iz umetnih materialov in so namenjene predvsem začetnikom in manj zahtevnim uporabnikom. Ne smemo pa pozabiti tudi na naše najmlajše, katerim smo namenili prav posebne 8oz boksarske rokavice.

Filter

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

10 + 8 =